Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: Programma Airolube MTB Zomer Cup 2023 vrijwel rond

MUNTENDAM - De finale van de Airolube ICW Noord Winter Competitie 2022 – 2023 is net achter de rug en er is al weer druk overleg met organisatoren geweest om de Airolube MTB Zomer Cup Noord 2023 samen te stellen. Dat heeft geresulteerd in zeven wedstrijden. De eerste wedstrijd is op zondag 16 april in Norg. De laatste wedstrijd is zondag 24 september in Emmen. Van een wedstrijd (Assen) is de datum nog niet bekend.

Off-Road: Start landelijk MTB trainingspunt Norg

LEEUWARDEN - Op woensdag 1 maart 2023 start in Norg het mountainbike programma. Norg is door de KNWU aangewezen als landelijke trainingspunt. Er wordt wekelijks getraind op woensdag van 16.00-18.00 uur. De trainingen worden verzorgd door Jelle-Wietse Jongedijk en/of Tim Smeenge. Dat zijn gekwalificeerde trainers.

Off-Road: Info MTB Zomercup Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 10 juli 2022 in Veendam de vierde wedstrijd van de Airolube MTB Zomer Cup Noord competitie.

Off-Road: Tegenvallende opkomst Airolube MTB Zomer Cup Emmen

EMMEN - De belangstelling voor de Airolube MTB Zomer Cup 2022 in Emmen viel tegen. Slechts 106 liefhebbers van de MTB sport vonden zondag 26 juni de weg naar het Sportpark Meerdijk. De jeugd had met 66 procent het grootste aandeel. Het aandeel jongens daarin bedroeg 70 procent.

Off-Road: Info MTB Zomer Cup Emmen

EMMEN - Zondag 26 juni 2022 wordt in Emmen de derde wedstrijd van de MTB Zomer Cup 2022 verreden. Op Sportpark Meerdijk (Ullevi 16 te Emmen) zijn diverse parkoersen uitgezet voor de verschillende categorieën. De parkoersen worden ten opzichte van vorige edities in tegengestelde richting bereden. Ze zijn weergegeven in bijgevoegd document.
De inschrijving is in de kantine van WSV Emmen.