Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: Info MTB Zomercup Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 10 juli 2022 in Veendam de vierde wedstrijd van de Airolube MTB Zomer Cup Noord competitie.

Off-Road: Tegenvallende opkomst Airolube MTB Zomer Cup Emmen

EMMEN - De belangstelling voor de Airolube MTB Zomer Cup 2022 in Emmen viel tegen. Slechts 106 liefhebbers van de MTB sport vonden zondag 26 juni de weg naar het Sportpark Meerdijk. De jeugd had met 66 procent het grootste aandeel. Het aandeel jongens daarin bedroeg 70 procent.

Off-Road: Info MTB Zomer Cup Emmen

EMMEN - Zondag 26 juni 2022 wordt in Emmen de derde wedstrijd van de MTB Zomer Cup 2022 verreden. Op Sportpark Meerdijk (Ullevi 16 te Emmen) zijn diverse parkoersen uitgezet voor de verschillende categorieën. De parkoersen worden ten opzichte van vorige edities in tegengestelde richting bereden. Ze zijn weergegeven in bijgevoegd document.
De inschrijving is in de kantine van WSV Emmen.

Off-Road: Uitslagen Aeroclub MTB Zomer Cup Norg

De tweede ICW wedstrijd van de Aeroclub MTB Zomer Cup is zondag 15 mei onder ideale omstandigheden verreden. In de Langeloer Duinen bij Norg zijn 156 renners en rensters van start gegaan. De jeugd had deze keer de overhand: 82 versus 74 senioren. Het aantal meisjes/dames was met 20 procent behoorlijk onderverdeeld.

Off-Road: Info Airolube MTB Zomer Cup 2022 Trimunt

MUNTENDAM -  Op en rond het motorcircuit Trimunt (De Wilp) wordt zaterdag 07 mei de eerste wedstrijd van de Airolube MTB Zomer Cup van KNWU Noord 2022 verreden.
In bijgevoegde pdf bestanden is aanvullende informatie weergegeven.