Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Algemeen: Uitnodiging verenigingsavond clubkader

LEEUWARDEN - STDC Jan Dupont organiseert woensdagavond 6 oktober weer een verenigingsavond voor clubkader uit district Noord. Na een periode van 'online meetings' is er eindelijk weer plaats voor een fysieke bijeenkomst. Die vindt plaats in het Wielercentrum Noord in Assen.

Off-Road: Info finale Airolube MTB Zomercup 2021 Emmen

MUNTENDAM - Zondag 19 september vindt in Emmen al weer de laatste wedstrijd plaats van de Airolube MTB Zomer Cup Noord 2021. De inschrijving vindt plaats in de kantine van WSV Emmen. Daar kan ook het startnummer worden afgehaald.

Off-Road: Info Airolube MTB Zomercup Assen

ASSEN - MTB Assen organiseert op zondag 5 september 2021 de zesde wedstrijd van de Airolube MTB Zomercup. Deze wedstrijd in Assen wordt verreden op en nabij de Bramenbult in de wijk Kloosterveen.

Aanvullende informatie is vermeld in bijgevoegd pdf-bestand.

Off-Road: Datum MTB Zomercup Assen verplaatst

MUNTENDAM - In de Airolube MTB Zomer cup 2021 vindt een datum wijziging plaats. De zesde wedstrijd in Assen, gepland op woensdag 8 september 2021, wordt verplaatst naar zondag 5 september 2021.
Deze datum was vrijgekomen, omdat het NK Streetrace te Norg op zondag 5 september is gecanceld.

Off-Road: Info Airolube MTB Zomercup Leeuwarden

LEEUWARDEN - De Leeuwarder wielervereniging De Friesche Leeuw organiseert zaterdag 28 augustus in Leeuwarden de vijfde wedstrijd van de Airolube MTB Zomercup Noord 2021.