Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Tijdrijden: selecties 'kleine' NK tijdrijden bekendgemaakt

PAPENDAL - Op 16 juni wordt in Emmen het NK tijdrijden voor Beloften mannen, Elite mannen met en zonder contract en Elite vrouwen met en zonder contract verreden. De KNWU heeft de selcties bekend gemaakt. De basis daarvoor is begebaseerd op inschrijvingen in Mijn KNWU, de door WV Westfrisia in Enkhuizen georganiseerde kwalificatie tijdit en invulling door bondscoaches.

Wegwielrennen: Wielerkamp KNWU Noord 2021

LEEUWARDEN - KNWU Noord heeft in 2020 voor het eerst tijdens de zomervakantie een wielerkamp georganiseerd. Dat was een groot succes. Daarom wordt het deze zomer herhaald. Het wordt zelfs uitgebreid met een tweede kamp: een editie voor nieuwelingen / junioren en een voor de jeugd categorieën 6 en 7.

Off-Road: Info MTB Zomer Cup Noord 2021

MUNTENDAM - Met de voorgestane versoepelingen van de Corona maatregelen is het wellicht ook weer mogelijk een MTB Zomercompetitie te organsieren. Coördinator Luit Ottemna heeft daarom in overleg met verenigingen en organisatoren een voorlopige kalender samengesteld voor deze competitie.

Off-Road: Update wedstrijdkalender onder coronabeperkingen

Assen - Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 17 november 2020 zijn de veldrijwedstrijden die nog voor december op de kalender stonden, geannuleerd.
Het betreft de volgende wedstrijden:

12 december: Jeugdveldrit Surfplas Nijstad
13 december: Veldrit Surfplas Nijstad
19 december: ICW Wintercompetitie Noord 2020-2021 #8 in Emmen
27 december: ICW Wintercompetitie Noord 2020-2021 #9 in Norg.

Off-Road: Kalender Wintercompetitie 2020-2021 gereed

MUNTENDAM - Coordinator Wintercompetitie en ICW activiteiten,  Luit Ottema,  is er in samenwerking met de consul en de verenigingen weer in geslaagd een kalender samen te stellen voor de Off-Road disciplines MTB en veldrijden .