Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Tijdrijden: Selectieprocedure NK tijdrijden N/J 2020

LEEUWARDEN - Op 13 september vindt het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor Nieuwelingen en Junioren (m/v). Om tot een selectie te komen wordt op woensdagavond 19 augustus een districtstijdrit KNWU Noord georganiseerd.

Off-Road: Status MTB Zomer Cup Noord 2020

MUNTENDAM - Het Corona virus gooit ook roet in het eten van de MTB Zomercompetitie van KNWU Noord. Op de site van de KNWU waren al zes wedstrijden aangemeld, te weten: Norg, Trimunt, Leeuwarden, Veendam, Emmerduinen en Kibelkoele. De eerste twee wedstrijden zijn al geannuleerd, die zouden voor 1 juni georganiseerd worden. Voorlopig zijn ook de overige wedstrijden onzeker.

Off-Road: Geslaagde druilige afsluiting ICW Winter competitie

NOORD-SLEEN - WSV Emmen organiseerde zondag 2 februari de twaalfde, tevens finale, wedstrijd van de ICW Noord Wintercompetitie 2019- 2020. Rondom de recreatieplas "Kibbelkoele" in de Staatsbossen van Sleenerzand was een uitdagend parkoers uitgezet. Daarop werd gestreden om de laatste podiumplaatsen in het eindklassement.

Off- Road: Info finale ICW Winter competitie Kibbelkoele

NOORD-SLEEN - WSV Emmen organiseert op zondag 2 februari de twaalfde, tevens laatste, wedstrijd van de ICW Noord Wintercompetitie 2019- 2020. De organisatie heeft voor deze finale wedstrijd een uitdagend parcours uitgezet rondom de "Kibbelkoele". Dat is een recreatieplas in de Staatsbossen van Sleenerzand.

Off-Road: Loodzware ICW Winter wedstrijd te Assen

ASSEN - MTB Assen organiseerde zondag 19 januari de elfde en voorlaatste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. Op het uitdagende parkoers in Recreatiepark Kloosterveen zijn 187 deelnemers op loodzware omstandigheden gestuit. Korte, felle en lange slopende beklimmingen sloeg het wedstrijdveld in elke categorie uit elkaar. Het was dan ook een ideale locatie voor een intensieve training.