Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: Update wedstrijdkalender onder coronabeperkingen

Assen - Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 17 november 2020 zijn de veldrijwedstrijden die nog voor december op de kalender stonden, geannuleerd.
Het betreft de volgende wedstrijden:

12 december: Jeugdveldrit Surfplas Nijstad
13 december: Veldrit Surfplas Nijstad
19 december: ICW Wintercompetitie Noord 2020-2021 #8 in Emmen
27 december: ICW Wintercompetitie Noord 2020-2021 #9 in Norg.

Off-Road: Kalender Wintercompetitie 2020-2021 gereed

MUNTENDAM - Coordinator Wintercompetitie en ICW activiteiten,  Luit Ottema,  is er in samenwerking met de consul en de verenigingen weer in geslaagd een kalender samen te stellen voor de Off-Road disciplines MTB en veldrijden .

Tijdrijden: DK Tijdrijden Annen selectie voor NK

ANNEN: Woensdag 19 augustus zijn in Annen de district kampioenschappen tijdrijden voor nieuwelingen en junioren (m/v) verreden. Deze stonden in het teken van selectie voor het NK tijdrijden op 13 septemebr a.s. Liefst 65 jongens en meisjes vonden dat uitdagend genoeg om te starten. De omstandigheden waren ideaal voor een strijd op het scherpst van de snede.

Tijdrijden: Selectieprocedure NK tijdrijden N/J 2020

LEEUWARDEN - Op 13 september vindt het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden plaats voor Nieuwelingen en Junioren (m/v). Om tot een selectie te komen wordt op woensdagavond 19 augustus een districtstijdrit KNWU Noord georganiseerd.

Off-Road: Status MTB Zomer Cup Noord 2020

MUNTENDAM - Het Corona virus gooit ook roet in het eten van de MTB Zomercompetitie van KNWU Noord. Op de site van de KNWU waren al zes wedstrijden aangemeld, te weten: Norg, Trimunt, Leeuwarden, Veendam, Emmerduinen en Kibelkoele. De eerste twee wedstrijden zijn al geannuleerd, die zouden voor 1 juni georganiseerd worden. Voorlopig zijn ook de overige wedstrijden onzeker.