Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: Info vervolg ICW Airolube Wintercompetitie

MUNTENDAM - Vanwege corona maatregelen is een aantal wedstrijden uit de ICW Airolube Wintercompetitie gecanceld. Daarnaast is onduidelijk of de geplande wedstrijden door kunnen gaan. Zeker is dat de wedstrijd van 2 januari 2022 te Gasselte niet doorgaat. De volgende persconferentie (rond 14 jan. 2022) zal meer duidelijkheid verschaffen.

Off-Road: Airolube Wintercompetitie Gorredijk geannuleerd

FRANEKER - De ICW wedstrijd uit  de Airolube Wintercompetitie van vandaag in Gorredijk is geannuleerd. De gisteren afgekondigde lockdown maatregelen maken het onmogelijk deze wedstrijd door te laten gaan.

Off-Road: Uitslagen Airolube wintercompetitie Emmen

EMMEN - WSV Emmen organiseerde zondag 12 december de vijfde wedstrijd van de Airolube wintercompetitie. De organisatie kan terug zien op een geslaagde uitvoering. Bijna honderdtachtig jeugdige en volwassen liefhebbers hebben zich weer kunnen uitleven op de op het Meerdijk complex uitgezette parkoersen.

Off-Road: Info Airolube Wintercompetitie Gorredijk

GORREDIJK - WV Grutsk op Fryslan organiseert zondag 19 december 2021 in Gorredijk de zesde wedstrijd van de Airolube Wintercompetitie Noord 2021 – 2022. De wedstrijden vinden plaats bij het bedrijf Houtec, gelegen aan de Wetterkant 27. Achter dit bedrijf ligt een kleine zandafgraving met een stuk bos. Daar is voldoende ruimte voor de parkoersen.

Off-Road: Info Airolube Wintercompetitie Emmen

EMMEN - Zondag 12 december 2021 wordt de vijfde wedstrijd van de Airolube Wintercompetitie Noord 2021 – 2022 verreden. Normaliter was dit de zevende wedstrijd. Echter, vanwege extra voorwaarden zijn Coevorden en Zuidlaren gecanceld.