Tijdrijden: DK Tijdrijden Annen selectie voor NK

ANNEN: Woensdag 19 augustus zijn in Annen de district kampioenschappen tijdrijden voor nieuwelingen en junioren (m/v) verreden. Deze stonden in het teken van selectie voor het NK tijdrijden op 13 septemebr a.s. Liefst 65 jongens en meisjes vonden dat uitdagend genoeg om te starten. De omstandigheden waren ideaal voor een strijd op het scherpst van de snede. Indy Verwaarst (N meisjes), Daphne Kreulen (J vrouw), Elmar Abma (N jongens) en Tibor Delgrosse (J man) werden tot kampioen gekroond.

Sporttechnisch Districtscoördinator (STDC), Jan Dupon, is verantwoordelijk voor de selectie vanuit district Noord. De STDC levert per categorie een lijst van vijf renners(-sters) aan bij de KNWU. De nummers een en twee zijn automatisch geplaatst voor het NK. Voor de resterende startplekken wordt uit ALLE overige namen in overleg tussen STDC's van alle districten en bondscoaches een selectie gemaakt.

De volledige uitslag van het DK Tijdrijden 2020 staat vermeld in bijgevoegd pdf-bestand.
Lennart Withaar heeft video opnames gemaakt. Alle deelnemers komen er in voor. Volg de link naar zijn opnames.

Het district bestuur dankt de organisatie Stichting Wieler Promotion Oostermoer, juryleden en alle medewerkers/vrijwilligers voor het welslagen van dit DK!