Nieuws

Tijdrijden: Starttijden DK tijdrijden Oostwold

OOSTWOLD - De derde en laatste tijdrit om zich te kwalificeren voor het NK Tijdrijden wordt 31 mei verreden in Oostwold. De starttijden daarvoor zijn weergegeven in bijgevoegd pdf-document. De eerste start is om 18:15:00, de laatste om 20:11:00. Let er wel op dat de starttijden bij benadering gelden. De deelnemer dient 15 minuten voor zijn start aanwezig te zijn bij de startlijn.

Jeugdwielrennen: Correctie tussenstand selectie NK jeugd

ASSEN- In de tussenstand van de selectie voor het NK Jeugdwielrennen waren enkele foutjes geslopen. Het betreft de categorie meisjes 8 jaar en de categorieen 5 en 6 van de jongens.
Die zijn gecorrigeerd weergegeven in bijgevoegd nieuw overzicht. 

Jeugdwielrennen: Tussenstand selectie deelname NK Jeugd 2023

ASSEN - De jeugdwedstrijden van 21 mei in Zeijen hebben een nieuwe tussenstand opgeleverd voor deelname aan het NK Jeugd 2023.
Zondag 28 mei vindt in Veendam de laatste wedstrijd plaats die meetelt voor de selectie. De definitieve lijst voor deelname aan het NK Jeugd wordt zaterdag 3 juni opgestuurd naar de Commissie Wegsport van de KNWU.

Tijdrijden: Starttijden DK Tijdrijden Zwinderen

FRANEKER - De organisatie van het DK Tijdrijden Noord 2023 heeft de starttijden bekend gemaakt van de tweede kwalificatie wedstrijd voor het NK Tijdrijden 2023. Deze wedstrijd vindt op 25 mei plaats in Zwinderen. Er hebben zich 99 personen ingeschreven.

Off-Road: Info Airolube MTB Zomercup 2023 Trimunt

DE WILP- Wielerstichting De Wilp organiseert zaterdag 3 juni alweer voor het zeventiende jaar, in nauwe samenwerking met KNWU Noord, wedstrijden voor mountainbikers. Het betreft MTB-wedstrijden in diverse leeftijdscategorieën voor kinderen, vrouwen en mannen. De wedstrijden worden verreden in het kader van de Airolube MTB Zomercup Competitie 2023.

Tijdrijden: Toelichting puntentelling DK Tijdrijden Noord

FRANEKER - Het blijkt dat er bij het DK Tijdrijden Noord enige onduidelijkheid bestaat betreffende de waarde van de te verdienen punten voor deelname aan het NK tijdrijden. In overleg met Adriaan Helmantel (Bondscoach junioren/U23 wegwielrennen mannen) volgt hier nog een nadere toelichting.

Tijdrijden: Reglement Tijdrijden DK Noord 2023

FRANEKER - Als aanvulling op de eerder geplaatste informatie betreffede het DK Tijdrijden 2023 van district KNWU Noord is het voor de deelnemers belangrijk kennis te nemen van het  Wedstrijdreglement Tijdrijden. Het is als bijlage toegevoegd.
Het is ook te downloaden vanuit het blok KNWU Noord onder "Downloads", rechts op de startpagina vn deze site.

Tijdrijden: Starttijden DK Tijdrijden Annen bekend

FRANEKER - De starttijden voor de eerste wedstrijd om het DK tijdrijden 2023 van district KNWU Noord zijn bekend gemaakt. Op 10 mei wordt in Annen om 18.30 uur gestart met de ID Cycling renners. De volgende renners volgen elkaar steeds op een minuut. De laatste starttijd is om 20:22:00 uur.

Tijdrijden: Info tijdrijden DK Noord

ASSEN - Voor district KNWU Noord staat de maand mei in het teken van het districtskampioenschap tijdrijden. Het bestaat dit jaar uit een klassement over drie tijdritten. De tijdritten over verschillende afstanden vinden plaats op 10 mei (Annen), 25 mei (Zwinderen) en 31 mei (Oostwold).

Off-Road: Annulering MTB Zomercompetitie Gasselte

GRONINGEN - G.S.W.V. Tandje Hoger heeft de tweede wedstrijd van de MTB Zomercompetitie op 27 mei in Gasselte helaas moeten annuleren. In het Pinksterweekend wordt rondom Recreatieplas Hemelriekje veel drukte verwacht. Staatsbosbeheer gaf aan dat de parkeergelegenheid en de ruimte langs het meer dan teveel gebruikt wordt door recreanten. Er kan daarom geen wedstrijd plaats vinden.

Pagina's

Nieuwsarchief