Tijdrijden: Starttijden DK tijdrijden Oostwold

OOSTWOLD - De derde en laatste tijdrit om zich te kwalificeren voor het NK Tijdrijden wordt 31 mei verreden in Oostwold. De starttijden daarvoor zijn weergegeven in bijgevoegd pdf-document. De eerste start is om 18:15:00, de laatste om 20:11:00. Let er wel op dat de starttijden bij benadering gelden. De deelnemer dient 15 minuten voor zijn start aanwezig te zijn bij de startlijn.

Tijdrijden: Starttijden DK Tijdrijden Zwinderen

FRANEKER - De organisatie van het DK Tijdrijden Noord 2023 heeft de starttijden bekend gemaakt van de tweede kwalificatie wedstrijd voor het NK Tijdrijden 2023. Deze wedstrijd vindt op 25 mei plaats in Zwinderen. Er hebben zich 99 personen ingeschreven.

Off-Road: Info Airolube MTB Zomercup 2023 Trimunt

DE WILP- Wielerstichting De Wilp organiseert zaterdag 3 juni alweer voor het zeventiende jaar, in nauwe samenwerking met KNWU Noord, wedstrijden voor mountainbikers. Het betreft MTB-wedstrijden in diverse leeftijdscategorieën voor kinderen, vrouwen en mannen. De wedstrijden worden verreden in het kader van de Airolube MTB Zomercup Competitie 2023.

Tijdrijden: Reglement Tijdrijden DK Noord 2023

FRANEKER - Als aanvulling op de eerder geplaatste informatie betreffede het DK Tijdrijden 2023 van district KNWU Noord is het voor de deelnemers belangrijk kennis te nemen van het  Wedstrijdreglement Tijdrijden. Het is als bijlage toegevoegd.
Het is ook te downloaden vanuit het blok KNWU Noord onder "Downloads", rechts op de startpagina vn deze site.

Tijdrijden: Starttijden DK Tijdrijden Annen bekend

FRANEKER - De starttijden voor de eerste wedstrijd om het DK tijdrijden 2023 van district KNWU Noord zijn bekend gemaakt. Op 10 mei wordt in Annen om 18.30 uur gestart met de ID Cycling renners. De volgende renners volgen elkaar steeds op een minuut. De laatste starttijd is om 20:22:00 uur.

Tijdrijden: Info tijdrijden DK Noord

ASSEN - Voor district KNWU Noord staat de maand mei in het teken van het districtskampioenschap tijdrijden. Het bestaat dit jaar uit een klassement over drie tijdritten. De tijdritten over verschillende afstanden vinden plaats op 10 mei (Annen), 25 mei (Zwinderen) en 31 mei (Oostwold).

Off-Road: Annulering MTB Zomercompetitie Gasselte

GRONINGEN - G.S.W.V. Tandje Hoger heeft de tweede wedstrijd van de MTB Zomercompetitie op 27 mei in Gasselte helaas moeten annuleren. In het Pinksterweekend wordt rondom Recreatieplas Hemelriekje veel drukte verwacht. Staatsbosbeheer gaf aan dat de parkeergelegenheid en de ruimte langs het meer dan teveel gebruikt wordt door recreanten. Er kan daarom geen wedstrijd plaats vinden.

Wegwielrennen: Info DK Weg 2023 Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN - Het districts kampioenschap op de weg in Nieuw Buinen kan maandag 29 mei 2023 definitief door gaan. Het college van B & W Gemeente Borger-Odoorn heeft de door de organisatie ingestuurde beoordeling van de stikstof belasting goedgekeurd! Daardoor staat organisator SOW Jeugdtoer Assen niets meer in de weg.

Off-Road: Start Airolube MTB Zomercup Norg 2023 geslaagd

NORG - De eerste wedstrijd van de Airolube MTB Zomercup Noord 2023 zit er weer op. Organisator ZC Norg had in samenwerking met de Noordelijke ATB club in de Langeloër Duinen mooie parkoersen uitgezet. De 144 deelnemers, waarvan 66 jeugdrenners, hebben zich daarop goed geweerd.

De uitslagen zijn weergegeven in bijgevoegd pdf-document.

Wegwielrennen: Grinta Regional Team Noord actief in Duitsland

ASSEN - Het Grinta Regional Team Noord (RTC Wielrennen Noord) was het Paasweekend actief in Duitsland. Zeven renners reden er de Rund um Sachsenring en Rund um Schönaich. In beide wedstrijden heeft het regioteam zich goed van voren laten zien. Op de Saxenring was Erwin Leijenaar (WV Kapenga Drachten) met een zesde plaats de beste van het Grinta Team.

Pagina's