Jeugd

Jeugdwielrennen: Nieuwe stand selectie NK Jeugd

DRACHTEN - Na de recente jeugdwedstrijd in Drachten is een nieuwe stand van de selectie voor het NK Jeugd opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.
Er zijn nog twee wedstrijden te gaan: 22 mei in Veendam en 29 mei in Assen.

Jeugdwielrennen: Tussenstand NK selectie Jeugd Noord

ASSEN - Voor de selectie van het NK Jeugdwielrennen op de weg 2022 zijn inmiddels drie wedstrijden verreden. Daarvan vond een in augustus vorig jaar in Groningen plaats. In 2022 zijn twee wedstrijden verreden: Hoogeveen en Emmen.

Op basis van deze drie uitslagen is een eerste tussenstand opgesteld. Die is als pdf-bijlage toe gevoegd.

Jeugdwielrennen: Jeugdkalender en selectieprocedure NK Jeugd bekend

FRANEKER - Het wielerseizoen is al een aantal weken geopend. Voor de jeugd beginnen de wedstrijden ook weer. Het aantal startplaatsen voor het NK Jeugd 2022 is inmiddels bekend gemaakt. Voor de startplaatsen is op 2 april al een wedstrijd in Hoogeveen verreden.  De wedstrijd van 29 augustus 2021 in Groningen telt ook nog voor de selectie van 2022 mee. 

Jeugdwielrennen: Uitslagen Jan Plat Jeugdronde

GRONINGEN - Zondag 13 september is op de Groninger wielerbaan Corpus den Hoorn de tweede "Jan Plat Jeugdronde" verreden. Ruim 90 renners en rensters waren op deze door NWVG georganiseerde wedstrijd afgekomen. Het was weer een geslaagd evenement.

De uitslagen in de diverse categorieen zijn weergegeven in bijgevoegd pdf document.

Wegwielrennen: Uitslagen finale 7-banentoernooi Drachten

DRACHTEN - WV Kapenga Home Center organiseerde zondag 16 augustus de zevende en laatste wedstrijd van het 7-banentoernooi. Bijna 150 jongens en meisjes in de leeftijd tot en met 18 jaar bestreden elkaar in diverse categorieen voor de beste podiumplaatsen.