Jeugd

Jeugdwielrennen: Tigo van der Linde kampioen NK Jeugdwielrennen

OUDORP/ALKMAAR - Jeugdrenners uit ons district hebben in Oudorp drie fraaie podiumplaatsten behaald tijdens de Nederlandse kampioenschappen jeugdwielrennen op de weg.
Tigo van der Linden (Ruinen, WSV de Peddelaars) mocht zich op het parkoers van de Ronde van Oudorp in categorie-2 van de jongens tot kampioen laten kronen. Hij was duidelijk de sterkste in de eindsprint.

Jeugdwielrennen: Correctie tussenstand selectie NK jeugd

ASSEN- In de tussenstand van de selectie voor het NK Jeugdwielrennen waren enkele foutjes geslopen. Het betreft de categorie meisjes 8 jaar en de categorieen 5 en 6 van de jongens.
Die zijn gecorrigeerd weergegeven in bijgevoegd nieuw overzicht. 

Jeugdwielrennen: Tussenstand selectie deelname NK Jeugd 2023

ASSEN - De jeugdwedstrijden van 21 mei in Zeijen hebben een nieuwe tussenstand opgeleverd voor deelname aan het NK Jeugd 2023.
Zondag 28 mei vindt in Veendam de laatste wedstrijd plaats die meetelt voor de selectie. De definitieve lijst voor deelname aan het NK Jeugd wordt zaterdag 3 juni opgestuurd naar de Commissie Wegsport van de KNWU.

Jeugdwielrennen: Eindstand selectie NK Jeugd 2022

ASSEN- Zondag 29 mei is in Assen de laatste jeugdwedstrijd die meetelt voor de selectie van het NK Jeugdwielrennen verreden.
Na deze (zesde) wedstrijd is de eindstand opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.

 

Jeugdwielrennen: Nieuwe stand selectie NK Jeugd

VEENDAM - Na de recente jeugdwedstrijd in Veendam is een nieuwe stand van de selectie voor het NK Jeugd opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.
Er is nog een wedstrijden te gaan: zondag 29 mei in Assen.