Jeugd

Jeugdwielrennen: Eindstand selectie NK Jeugd

ASSEN- Zondag 29 mei is in Assen de laatste jeugdwedstrijd die meetelt voor de selectie van het NK Jeugdwielrennen verreden.
Na deze (zesde) wedstrijd is de eindstand opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.

 

Jeugdwielrennen: Nieuwe stand selectie NK Jeugd

VEENDAM - Na de recente jeugdwedstrijd in Veendam is een nieuwe stand van de selectie voor het NK Jeugd opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.
Er is nog een wedstrijden te gaan: zondag 29 mei in Assen.

Jeugdwielrennen: Nieuwe stand selectie NK Jeugd

DRACHTEN - Na de recente jeugdwedstrijd in Drachten is een nieuwe stand van de selectie voor het NK Jeugd opgesteld. Deze is als bijlage toegevoegd.
Er zijn nog twee wedstrijden te gaan: 22 mei in Veendam en 29 mei in Assen.

Jeugdwielrennen: Tussenstand NK selectie Jeugd Noord

ASSEN - Voor de selectie van het NK Jeugdwielrennen op de weg 2022 zijn inmiddels drie wedstrijden verreden. Daarvan vond een in augustus vorig jaar in Groningen plaats. In 2022 zijn twee wedstrijden verreden: Hoogeveen en Emmen.

Op basis van deze drie uitslagen is een eerste tussenstand opgesteld. Die is als pdf-bijlage toe gevoegd.

Jeugdwielrennen: Jeugdkalender en selectieprocedure NK Jeugd bekend

FRANEKER - Het wielerseizoen is al een aantal weken geopend. Voor de jeugd beginnen de wedstrijden ook weer. Het aantal startplaatsen voor het NK Jeugd 2022 is inmiddels bekend gemaakt. Voor de startplaatsen is op 2 april al een wedstrijd in Hoogeveen verreden.  De wedstrijd van 29 augustus 2021 in Groningen telt ook nog voor de selectie van 2022 mee.