Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-road: Record opkomst ICW wintercompetitie op Kardinger Bult

KARDINGE - CYCLE SPORT GRONINGEN heeft op de elfde van de elfde de tweede wedstrijd in de ICW wintercompetitie georganiseerd. Ondanks de iets mindere weersomstandigheden trok deze wedstrijd een record aantal deelnemers. Liefst 222 renners en rensters wilden de Kardinger Bult bedwingen. Dat leverde mooie wedstrijden op.

Off-road: Record deelname ICW Winter Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN - De ICW Wintercompetitie 2018-2019 is gestart met een record aantal deelnemers. Onder schitterende weersomstandigheden namen 196 renners en rensters de moeite naar Zevenhuizen te komen.
Met name bij de categorie Heren Veld en MTB was de opkomst groter dan voorgaande jaren.

De uitslagen zijn weergegeven in bijgaande pdf-bestanden.

STDC: Johan Buurmeijer neemt afscheid

PEIZE - Johan Burmeijer heeft gisteravond afscheid genomen als STDC. Tijdens de districtsvergadering van KNWU Noord in Peize droeg hij het stokje officieel over aan Jan Dupon.
Johan heeft wegens privé omstandigheden verzocht hem van zijn functie als STDC te ontheffen.

Off-road: Gegevens ICW Winter Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN - Zaterdag 03 november 2018 wordt in Zevenhuizen de eerste wedstrijd van de ICW Noord wintercompetitie 2018 – 2019 verreden. De organisatie is in handen van ATB Zevenhuizen. Die heeft in de omgeving van de voetbalvelden van VV Zevenhuizen (Oudestreek) mooie parkoersen uitgezet. Er zijn diverse hindernissen (trap en diverse boomstammen) opgenomen om het parcours aantrekkelijk te make

Off-road: ICW Wintercompetitie off-road zo goed als rond

MUNTENDAM - Over een maand start de nieuwe ICW Wintercompetitie off-road. De organisatie is in grote lijnen vastgesteld.
De competitie bestaat komend winterseizoen uit elf wedstrijden. De eerste wordt op 3 november gehouden in Zevenhuizen. De finale is op 27 januari 2019 in Norg.