Nieuws van de STDC

Johan Buurmeijer Sporttechnisch District Coördinator, STDC

Johan Buurmeijer
Contact ->>

Tijdrijden: Eerste tussenstand selectie NK Tijdrijden

OOSTWOLD - Oostwold was afgelopen maandagavond de 'place to be' voor de eerste tijdrit die meetelt voor de NK selectie. De weersomstandigheden waren ideaal voor deze tweede Jack Kuper tijdrit. Dat bracht meer dan honderd renners en rensters aan de start. Daaronder waren 38 nieuwelingen en junioren. Bert Smilda werd overall winnaar. Hij was Wieger van der Wier drie seconden te snel af.

Baanwielrennen: Baantrainingen KNWU Noord op kombaan RWC

HOOGEVEEN - Het komende halfjaar worden op de kombaan ven het RWC In Assen weer baantrainingen verzorgd. De eerste van de negen trainingen is op woensdag 16 mei (19.00 - 20.00 uur), de laatste op woensdag 3 oktober. Tijdens de zomervakantie zijn er geen trainingen. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers met een aanvullende baanopleiding. 

Algemeen: Trainers bijeenkomst KNWU Noord

HOOGEVEEN -  Johan Buurmeijer, de STDC van KNWU Noord, organiseert op woensdag 16 mei een (trainers)bijeenkomst. Peter Zijerveld, de talentcoach van de KNWU, is daarbij ook aanwezig.
Het doel van de bijeenkomst is: inzicht geven / krijgen in wat district noord voor de verenigingen kan betekenen. 

Off-Road: Gegevens Forte MTB Zomercup Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 22 april 2018 in Veendam de tweede wedstrijd van de Forte MTB Zomercup. De organisatie heeft rondom het evenemententerrein Borgerswold (gelegen aan de Fauna te Veendam)
diverse uitdagende parkoersen uitgezet.

Tijdrijden: Info Joop Kuiper ICW tijdrit 2018

OLDAMBT - De Stichting Promotie Oldambt organiseert op 14 mei de Joop Kuiper ICW tijdrit 2018. Het betreft een individuele tijdrit over 17 kilometer. Dit is de eerste tijdrit die vanuit KNWU Noord meetelt als kwalifikatie voor het NK Tijdrijden.
De start is om 18:00 uur. Er wordt om de minuut gestart. De inschrijfkosten zijn € 5,00 en kunnen worden voldaan bij de start.