Nieuws van de STDC

Johan Buurmeijer Sporttechnisch District Coördinator, STDC

Johan Buurmeijer
Contact ->>

Tijdrijden: Tijdritten KNWU Noord als selectie NK Tijdrijden

HOOGEVEEN – In de tijdritkalender 2018 van KNWU Noord zijn vijf wedstrijden opgenomen. Vier daarvan gelden als voorselectie voor het NK tijdrijden 2018 voor nieuwelingen en junioren (M/V). STDC Johan Buurmeijer maakt die voorselectie voor KNWU Noord.
De vijfde wedstrijd vindt plaats na 1 juni. Die wedstrijd wordt daarom betrokken bij de selectie voor 2019.

Off-road: Zware afsluiting ICW Winter competitie

HOOGEVEEN - Zondag 28 januari is de laatste wedstrijd van de ICW Noord wintercompetitie 2017 – 2018 verreden. Deze vond plaats op het parcours van het NK veldrijden jeugd te Hoogeveen.  Ongeveer 140 deelnemers sloten de laatste wedstrijd af. Die hadden het niet gemakkelijk. Door de regenval van de voorgaande nacht was het parcours namelijk nog zwaarder dan tijdens het NK de dag ervoor. 

Off-road: ICW Norg kent goede opkomst

NORG - De voorlaatste wedstrijd van de ICW wintercompetitie kende een goede opkomst. In Norg stonden circa 165 deelnemers aan de start. Met name bij de MTB'ers was er een goede opkomst. De goede weersomstandigheden zullen daar zeker aan bijgedragen hebben.

De uitslagen en standen zijn weergegeven in bijgevoegde pdf-documenten.

Off-road: Gegevens ICW wintercompetitie Norg

NORG – Zondag 21 januari 2018 wordt in Norg de voorlaatste wedstrijd van ICW Noord wintercompetitie 2017 - 2018 verreden.De Noordelijke ATB Club heeft in de Langerloërduinen een drietal parcoursen uitgezet voor de categorieën jeugd 8 jaar t/m Heren.
De inschrijving is ter plekke van de start / finish locatie aan de Langeloërweg N373 te Norg.

Off-road: Aangenaam rijden in ICW Veendam

VEENDAM - Stormvogels Veendam heeft zondag 7 janauri de negende wedstrijd voor de ICW Wintercompetitie georganiseerd. Ruim honderzestig deelnemers kwamen opdagen. Die troffen het nu eens met de weersomstandigheden.
Door de nachtvorst was de ondergrond goed opgedroogd. Het zonnetje tijdens de wedstrijden maakte het daarna aangenaam om deze wedstrijd te rijden.