Nieuws van de STDC

Johan Buurmeijer Sporttechnisch District Coördinator, STDC

Johan Buurmeijer
Contact ->>

Off-road: Vijfde wedstrijd Forte MTB Zomercup in Exloo

EXLOO - Zaterdag 30 juni wordt in Exloo  de vijfde wedstrijd van de Forte MTB Zomercup gehouden. Rond het Zandgat aan de Kremer Buinerweg tussen Exloo en Buinen zijn schitterende parkoersen uitgezet.
Voor uitgebreide informatie: zie bijgevoegd pdf bestand en de info onder het blok "Forte MTB Cup", rechts op de startpagina van deze site.

Off-Road: Geslaagde Forte MTB wedstrijd in Zeegse

ZEEGSE - MTB Assen organiseerde op zaterdag 9 juni 2018 in Zeegse de vierde wedstrijd van de Forte MTB Zomercup. De organisatie had rondom het Fletcher Hotel diverse uitdagende parkoersen uitgezet. De jeugdparkoersen hadden een lengte van circa 1500 meter, met mooie obstakels.

Off-Road: MTB FORTE Zomercup Zeegse

ASEN – MTB Assen organiseert op zaterdag 9 juni 2018 in Zeegse de volgende wedstrijd van de Forte MTB Zomercup. De organisatie heeft rondom het Fletcher Hotel diverse uitdagende parkoersen uitgezet.

Off-road: Uitslagen MTB Zuidwolde gelden niet voor Forte Cup

ZUIDWOLDE - De uitslagen van de MTB wedstrijd op 26 mei in Zuidwolde hebben nogal wat stof doen opwaaien. Er was geen back up systeem (Mylaps) aanwezig. Daarom is het niet mogelijk nog een correcte uitslag weer te geven. De bestaande uitslagen blijven nu wel bestaan, maar tellen niet mee voor het klassement van de Forte MTB Zomercup.

Tijdrijden: Tussenstanden na Odoornerveen

ODOORNERVEEN - In Odoornerveen vond op 24 mei de tweede wedstrijd van de ICW Tijdritcompetitie plaats. Voor de nieuwelingen en junioren (m/v) geldt deze tevens als selectie voor deelname aan het NK Tijdrijden. 
De nieuwe stand in die voorselectie is als bijlage toegevoegd.