Nieuws van de STDC

Johan Buurmeijer Sporttechnisch District Coördinator, STDC

Johan Buurmeijer
Contact ->>

Off-road: Gegevens ICW wintercompetitie Norg

NORG – Zondag 21 januari 2018 wordt in Norg de voorlaatste wedstrijd van ICW Noord wintercompetitie 2017 - 2018 verreden.De Noordelijke ATB Club heeft in de Langerloërduinen een drietal parcoursen uitgezet voor de categorieën jeugd 8 jaar t/m Heren.
De inschrijving is ter plekke van de start / finish locatie aan de Langeloërweg N373 te Norg.

Off-road: Aangenaam rijden in ICW Veendam

VEENDAM - Stormvogels Veendam heeft zondag 7 janauri de negende wedstrijd voor de ICW Wintercompetitie georganiseerd. Ruim honderzestig deelnemers kwamen opdagen. Die troffen het nu eens met de weersomstandigheden.
Door de nachtvorst was de ondergrond goed opgedroogd. Het zonnetje tijdens de wedstrijden maakte het daarna aangenaam om deze wedstrijd te rijden.

Off-Road: Gegevens ICW wintercompetitie Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 7 januari 2018 in Veendam de achtste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. De organisatie heeft rondom het evenemententerrein Borgerswold (gelegen aan de Fauna te Veendam)
diverse uitdagende parkoersen uitgezet.

Off-road: Geslaagde Oliebollencross Assen

ASSEN - MTB Assen organiseerde zaterdag 30 december een geslaagde oliebollencross. Voor de jeugd was het de achtste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. Voor de overige categorieen betrof het de zevende wedstrijd.
Ongeveer 140 deelnemers hadden de weg naar Assen gevonden. Daaronder zelfs deelnemers uit Beekbergen, Delft en Hoorn!

Off-road: Gegevens ICW Wintercompetitie Assen

ASSEN – MTB Assen organiseert zaterdag 30 december 2017 in Assen de zevende wedstrijd van de ICW wintercompetitie.
De wedstrijd vindt nu plaats op Baggelhuizen. Voor de jeugd en de overige categorieen zijn aparte parkoersen uitgelegd. Het weergegeven parkoers is dat van de overige categorieen.
De inschrijving is in het Strandpaviljoen, gelegen aan Baggelbuizen 9 te Assen