Jeugd

Off-road: Contract NK Veldrijden Jeugd ondertekend

HOOGEVEEN: Wielervereniging WRV De Peddelaars (Hoogeveen) organiseert zaterdag 27 januari het NK Veldrijden 2018 voor de jeugd. Zondag 14 januari is in Surhuisterveen daartoe het contract ondertekend tijdens het grote NK Veldrijden.

KOGA NWC: Prachtige finale KOGA NWC Leeuwarden

LEEUWARDEN - Zaterdag 23 september is in Leeuwarden de finale verreden van de KOGA NWC jeugdcompetitie. In de diverse categorien zijn 115 renners van start gegaan. Zij hebben veel en prachtige strijd geleverd. De best mogelijke weersomstandigheden maakte het voor renners en supporters een ideale wielerdag. Organisator LWV De Friesche Leeuw kan terugzien op een geslaagd evenenement.

KOGA NWC: Resultaten en tussenstanden na Hoogeveen

HOOGEVEEN - Zondag 17 september is in Hoogeveen de zesde wedstrijd van de KOGA NWC jeugdcompetitie gehouden.  De organisatie van WRV De Peddelaars was tevreden over de opgekomen 110 jeugdige renners. Er werd fel gestreden om de ereplaatsen en de competitiepunten. De uitslagen en standen zijn weergegeven in het bijgevoegde pdf bestand.

Jeugd: Tussenstanden NK Jeugd 2018

ROLDE -  In Rolde is op 9 september al weer de derde jeugdwedstrijd verreden die meetelt voor deelname aan het NK Jeugd 2018. Nick Niemeijer is de enige die alle drie wedstrijden in zijn categorie heeft gewonnen. Sigrid van der Wal en Dewi Riemeijer deden dat ook, maar zij waren de enige deelneemsters in hun categorie.

Jeugdwielrennen: uitslagen en standen KOGA NWC

EMMEN - Zaterdag 8 juli is in Emmen de vijfde wedstrijd van de KOGA NWC Jeugdcompetitie verreden. Een record aantal van 125 renners had zich ingeschreven. Bij de nieuwelingen/junioren stonden er zelfs renners uit Duitsland en Zuid-Afrika aan de start. Na deze vijfde wedstrijd is Jesper Jelle Rozema (cat. 6, Otto Ebbens) de enige die alle wedstrijden won.