Jeugd

Wegwielrennen: Nieuwe startlocatie KOGA NWC competitie jeugd

FRANEKER - De opening van de KOGA NWC jeugdcompetitie 2018 is verplaatst van De Westereen (Zwaagwesteinde) naar Leeuwarden. WV Otto Ebbens heeft daar om verzocht. Alle betrokken organisaties zijn er mee accoord gegaan.

Jeugdwielrennen: Uitslagen en standen NK selectie na Assen

ASSEN - Op 6 mei is in Assen de zesde wedstrijd van de NK selectie voor de  jeugd verreden. Het is in de meeste gevallen al behoorlijk duidelijk wie zich geplaatst hebben. Op  27 mei is in Veendam de laatste mogelijkheid om zich definitief te plaatsen voor het NK Jeugdwielrennen in Steenbergen.

Jeugdwielrennen: Uitslagen en standen NK selectie na Beilen

BEILEN - In Beilen is op Koningsdag de vijfde selectiewedstrijd voor het NK jeugdwielrennen 2018 gehouden. Na de in dit seizoen verreden wedstrijden hebben drie renners/rensters alle wedstrijden gewonnen: Dewi Reimeijer ( Stormvogels, meisjes categorie 3), Leonie Bentveld (wv Otto Ebbens, meisjes categorie 6) en Thom van der Werff (wv MAR, jongens categorie 6).

Jeugdwielrennen: Uitslagen en standen NK selectie na Drachten

DRACHTEN- De serieselectiewedstrijden voor het NK Jeugd 2018 heeft 21 april in Dachten het vervolg gekregen. De uitslagen en standen na vier wedstrijden zijn weergegeven in bijgevoegd bestand "Selectieformat". De wedstijden die na het NK 2017 zijn verreden tellen daarin ook mee.
Nu is ook aangegeven hoeveel startplaatsen aan district Noord per categorie zijn toegekend.  

Jeugdwielrennen: Tussenstanden kwalificatie NK Jeugd 2018

FRANEKER - De kwalificatiewedstrijden voor het NK jeugdwielrennen 2018 zijn halverwege de cyclus gevorderd.  Na drie wedstrijden begint er al een aardige tekening te komen in de renners die zich kunnen plaatsen. Bijgaand overzicht geeft de resultaten tot nu toe weer. Uitgezonderd voor de jongste categorie zijn daarin ook nog drie wedstrijden uit 2017 verwerkt.